بسیج

سال 1392 - حماسه سیاسی حماسه اقتصادی

بسیج

سال 1392 - حماسه سیاسی حماسه اقتصادی

دوگانگی‌های گفتاری

پیش از انتخابات: موسوی در یکی از فیلم‌های تبلیغاتی‌‌اش در رسانه ملی گفت:«برخورد منطقی و قاطع با یک پدیده ناروا یک مسأله است و اینکه ما بعضی از مرزها را درنوردیم و به فراتر از آن برویم و با این کار انسجام ملی را دچار آسیب کنیم و ارزش‌های بنیادی خودمان را مورد تهدید قرار بدهیم یک مسأله دیگر است.»
پس از انتخابات: بی‌بی‌سی فارسی گزارش داد، میرحسین موسوی با صدور بیانیه‌ای ضمن شعبده‌بازی خواندن نتایج انتخابات، آن را نشانه حاکمیت استبداد و دروغ دانسته و گفته است که تسلیم این شرایط نخواهد شد.
نتیجه این تناقض: با این رفتار دوگانه آقای موسوی، انسجام ملی دچار آسیب شد و ارزش‌های بنیادی حاکم بر ساختار انقلابی نظام مورد تهدید قرار گرفت. او که پیش از انتخابات از برخورد منطقی با مسائل سخن می‌گفت در برخورد با مسأله انتخابات دست به یک رفتار غیرمنطقی و هیجانی زد و این یک تناقض آشکار است.
پیش از انتخابات: موسوی در مناظره تلویزیونی با احمدی‌نژاد گفت:«آدمی که خودمحور نباشد از قانون فرار نمی‌کند بلکه از آن استقبال می‌کند و حتی اگر آن قانون را دوست نداشته باشد از راه قانون مشکلش را حل می‌کند. از بی‌قانونی، حتماً دیکتاتوری، فقر، فساد و تبعیض زاییده می‌شود.»
پس از انتخابات: موسوی با زیر پا گذاشتن تمام اظهاراتش در باب قانونگرایی و احترام به قانون، پس از آنکه نتیجه انتخابات را به سود خود ندید علیه ساختارهای قانونی انتخابات، شورای نگهبان و وزارت کشور شورش کرد و با فراخوان به هوادارانش، خیابان‌ها را مأمن قانون‌شکنی و هرج و مرج کرد. او که پیش از انتخابات گفته بود:«آدمی که خودمحور نباشد از قانون فرار نمی‌کند»، نه‌تنها از قانون فرار کرد بلکه قانون را متهم به «تقلب» کرده و به جای پیگیری مسأله از راه قانون، بر روی قوانین، «شمشیر اغتشاش» کشید.
نتیجه این تناقض: چهره‌ها نمایان شد و اصلاح‌طلبان مدعی قانونگرایی در جامه دموکرات‌های دیکتاتوری ظاهر شدند که نه‌تنها به پارادایم‌های قانونی و حقوقی بی‌اعتنا هستند بلکه توانمندی قابل‌تحسینی در «عبور از قوانین» دارند!
پیش از انتخابات: مهندس موسوی در یکی از فیلم‌های تبلیغاتی‌اش در رسانه ملی تصریح کرد:«من از بسیجی‌ها تشکر می‌کنم. بنده هم یک بسیجی هستم و از بسیجیان حمایت می‌کنم.»
پس از انتخابات: میرحسین موسوی پس از شکست در انتخابات انواع انگ‌ها و تهمت‌ها را متوجه نیروهای بسیجی کرده و از آنان با عنوان «نیروهای خودسر» یاد کرد!
نتیجه این تناقض: هواداران موسوی- سبزهای اموی- به تعدادی از پایگاه‌‌های بسیج حمله کرده و برخی از آنها را به آتش کشیدند. در یکی از فیلم‌های موجود، سبزها با حمله به یک پایگاه بسیج، آنجا را با مواد آتش‌زا به آتش می‌‌کشند.
پیش از انتخابات: موسوی در روزگار نخست‌وزیری‌اش در یکی از سخنرانی‌ها خاطرنشان کرد:«نهضت انقلاب اسلامی یک نهضت ایمانی است که کرامت‌های انسانی را به ایرانیان عرضه کرده است.ما نمی‌توانیم و نباید به ارزش‌های این نهضت ایمانی پشت کنیم.» او همچنین در روزهای تبلیغات انتخاباتی ریاست جمهوری در جمع تعدادی از جوانان گفت:«وقتی این شال سبز بر گردن من انداخته می‌شود احساس خاصی دارم که این نماد اهل بیت است و وظیفه سنگینی بر دوش من و همه کسانی که این پرچم را در دست دارند گذاشته شده است.»
پس از انتخابات: از مهم‌ترین و برجسته‌ترین ارزش‌های نهضت ایمانی انقلاب اسلامی، ارزشی به نام «ولایت فقیه» است که امام(ره) درخصوص این ارزش فرمود:«پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی‌ نرسد.» با این حال، آقای موسوی به‌رغم تأکیدات مکرر رهبر انقلاب (ولی‌فقیه) برای پایان دادن به اغتشاش‌ها و حوادث پس از انتخابات، بدون اعتنا به رهنمودهای ولی‌فقیه، هواداران خود را به ادامه اعتراض‌ها فراخوانده و می‌خواند. با آنکه رهبر انقلاب، صحت و سلامت انتخابات را تأیید کرده و اعلام داشتند که «جمهوری اسلامی اهل خیانت به آرای مردم نیست»، «تقلب در حد 11 میلیون امکانپذیر نیست» و «مخدوش دانستن نتیجه انتخابات یک جرم بزرگ است» اما مهندس موسوی کماکان اتهام «تقلب» را برای تهییج و تحریک هوادارانش تکرار می‌‌کند!
نتیجه این تناقض: رهبری جنبش سبز اموی از دست موسوی خارج شد و به دست گروهی با اندیشه‌های لائیک و سکولار افتاد که هدف نهایی‌شان به حاشیه راندن این نهضت ایمانی- انقلاب اسلامی- است.
پیش از انتخابات: آقای موسوی در فیلم تبلیغاتی خود گفت:«حضور خودمان، این حضور سبز و پر از معنویت و نورانیت و همراه با تعادل و احترام به مقررات و هنجارهای دینی و اعتقادی را باید حفظ کنیم. ما رنگ سبز را به عنوان نمادی که رنگ اهل‌ بیت(ع) است انتخاب کردیم تا متمسک بشویم به اخلاق و رویه آن عزیزان.»
پس از انتخابات: عبور آقای موسوی از قانون و خروج او از تعادل و احترام به مقررات سبب شد تا سبزهای هوادار او در روز قدس در حالی که از رنگ سبز- این نماد اهل بیت(ع)- به شکل‌های زننده‌ای(لاک سبز، رژ سبز و...) استفاده کرده بودند، ضمن روزه‌خواری در ملأعام فریاد «اسلام‌زدایی» برآورند که:«جمهوری ایرانی، می‌‌خواهیم، می‌خواهیم». در روزهای پیش از انتخابات نیز، تصاویری از رقص دختران حامی موسوی با شال و روسری و مانتو و مچ‌بند سبز در حین سخنرانی خود آقای موسوی موجود است.

تناقضات و دوگانگی‌های رفتاری- گفتاری کروبی

پیش از انتخابات: مهدی کروبی در یکی از فیلم‌های تبلیغاتی‌اش با حضور در حرم امام خمینی(ره) اینگونه با رهبر فقید انقلاب سخن گفت:«ای امام عزیز! من این تصمیم را گرفته‌ام که هم برای سخت‌ترین راه و هم برای بهترین راه است. خودم را به عشق شما آماده کرده‌ام؛ به عشق مردمی که خودت فرمودی جانم فدای تک‌تک آنها.»
پس از انتخابات: بی‌بی‌سی گزارش داد که مهدی کروبی ضمن مضحک خواندن نتیجه انتخابات گفته است که باید فکر دیگری کرد. آقای کروبی گفت که در مقابل نتیجه انتخابات سکوت نمی‌کند. این رفتار کروبی در حالی بود که نهادهای قانونی انتخابات(شورای نگهبان و وزارت کشور) و مهم‌تر از آن رهبر انقلاب، سلامت انتخابات را تأیید کرده بودند.
پیش از انتخابات: در فیلم تبلیغاتی، کروبی روبه‌روی کرباسچی(معاون اول کروبی که به موسوی رأی داد!) نشسته و می‌گوید:«مطمئناً از کاری که تحریک کند، کاری که دشمن‌تراشی کند، کاری که ضربه به منافع ملت باشد به شدت پرهیز می‌کنم.»
پس از انتخابات: مهدی کروبی با اظهارات خود در جاده تحریک افکار عمومی قدم برداشت و نه‌تنها برای نظام و انقلاب دشمن‌تراشی کرد بلکه به همراهی موسوی با تهمت تقلب، به تعبیر رهبر انقلاب «از نظام هتک‌حرمت و حیثیت» کردند. اقدامات کروبی و موسوی، کاخ سفید و همراهانش را تشویق کرد تا علیه منافع ملی ایران دست به کار شوند

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد